با بروز پیشرفت در زمینههای گوناگون در جامعه، روش توزیع و پخش مواد غذایی و فاسدشدنی هم دچار تغییرات و تحولات چشمگیری شدند. در شرایط حال حاضر دیگر شرکتهای پخش صرفاً بر سر ناوگان خودرویی بهتر خود رقابت نمیکنند، بلکه این سرعت و امنیت توزیع است که باعث برتری آنها در بین یکدیگر میشود. با توجه به اهمیت این موضوع باید دید که صاحبان کسبوکارها چطور میتوانند با مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی خود کیفیت پخش را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. برای اطلاع از این موضوع تا انتهای مطلب با ما در کاوشکام آریا همراه باشید.
اگر تا پیش از این از اهمیت هوشمندسازی ناوگان حملونقل خود غافل بودید بهتر است که از این بعد بهطور جدی به آن فکر کنید. بسیاری از مواد غذایی در دسته ترکیبات فاسدشدنی قرار دارند، بنابراین حمل آنها بدون یخچال به مقاصد دور عملاً امکانپذیر نیست.
در چنین شرایطی با استفاده از سامانه هوشمند سازی خودرو و جاگذاری سنسورهای دما و نشانگر رطوبت و از طریق دستگاههای اینترنت اشیا میتوانید پارامترهای مختلف را به دقت بررسی کرده و از بروز مشکلات مختلف جلوگیری کنید.
با توجه به موارد ذکر شده میتوان گفت که مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی و هوشمندسازی آنها میتواند نتایج مثبت زیر را به دنبال داشته باشد:
خودروهای مورداستفاده در صنایع پخش حامل ترکیباتی هستند که ارزش مادی بالایی دارند؛ بهعلاوه خود این وسایل هم از قیمت بالایی برخوردار بوده و افراد سودجو به دنبال سرقت آنها هستند. در نتیجه با نصب ردیاب روی آنها میتوان از مزایای زیر بهرهمند شد:
نصب ردیاب و مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی بهصورت هوشمند، نقش بهسزایی در افزایش امنیت خواهد داشت. در این شرایط به کمک نرمافزارهای موجود میتوان از موقعیت جغرافیایی وسیله نقلیه مطلع شد. بهعلاوه با تعیین محدوده جغرافیایی مجاز، بهمحض خروج خودرو از منطقه پیامی برای مدیریت ارسال خواهد شد.
سایر مزیتهای هوشمند سازی ناوگان حملونقل در بخش امنیت به شرح زیر خواهد بود:
شما با مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی به شکل هوشمند میتوانید نزدیکترین وسیله نقلیه را به محل مورد نظر خود ارسال کرده و زمان تحویل بار را به حداقل کاهش دهید. با این کار رضایت مشتریان به میزان چشمگیری افزایش خواهد یافت.
یکی از مواردی که میتواند یک مجموعه فعال در صنعت پخش و توزیع را موفق کند، مدیریت بهتر و کارآمد رانندگان است. مدیریت میتواند سرعت خودرو در مسیرهای گوناگون، موقعیت دقیق جغرافیایی، تعداد توقف و هرگونه تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی را بررسی کرده و با ارائه پیشنهادات مختلف کارایی آنها را افزایش دهد.
سامانه هوشمندسازی خودروهای ناوگان میتواند خرابی قطعات مختلف و زمان سرویس وسیله نقلیه را به مدیریت اطلاع دهد. در این شرایط افراد پیش از راهی شدن درصدد تعمیر و رفع مشکلات برمیآیند که به نوبه خود منجر به کاهش هزینههای بعدی میشود.
بسیاری از شرکتهای پخش به دلیل چالشهایی که در بخش مدیریت رانندگان و خودروهای آنها دارند صرفاً در محدودهی مشخصی فعالیت میکنند. درحالیکه با هوشمند سازی ناوگان حملونقل میتوان از راه دور و بدون مواجه با چالشهای پیچیده توزیع بار را مدیریت کرد.
آسانتر شدن مدیریت در بخش توزیع میتواند زمینه افزایش تعداد وسایل نقلیه و در نهایت گسترش دامنهی فعالیت را برای مجموعه شما فراهم کند.
سامانه هوشمند سازی خودرو به شیوهای طراحی شده که امکان رصد سرعت وسایل نقلیه بهصورت لحظهای در آن وجود دارد. با وجود این قابلیت، مدیریت میتواند عملکرد رانندگان را بررسی کرده و به آنها در زمینه یکنواخت نگهداشتن سرعت اطلاع دهد تا بتوانند مصرف سوخت را مدیریت کنند.
در کنار این موضوع ردیابهای نصب شده روی خودروها با پیدا کردن نزدیکترین مسیر هم منجر به کاهش مصرف بنزین میشوند.
با توجه به نکات زیر میتوانید مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید:
در قدم اول باید به سراغ انتخاب ردیاب مناسب بروید که حساسیتهای خاص خود را دارد. برای این منظور در ابتدا باید نیاز مجموعه خود را در نظر گرفته و با شناسایی مسائل و مشکلاتی که با آن مواجه هستید هدف از تهیه ردیاب را مشخص کنید.
در قدم دوم باید به نیازهای آینده شرکت خود توجه کرده و با تحقیق در اینترنت به سراغ انتخاب و خرید ردیابی مناسب مانند مدلهایی که توسط کاوشکام آسیا به فروش میرسند، بروید.
دمای یخچال خودروها به صورت مستقیم روی تازگی یا تغییر کیفیت مواد غذایی اثرگذار است؛ بنابراین یکی از نکات مهمی که باید در مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی در نظر بگیرید، مدیریت دما و نظارت مداوم روی آن است.
در سامانههای هوشمند، سنسورهای دمای مخصوص در داخل یخچال و بخشهای موردنظر شما نصب شده و وضعیت را نشان میدهند.
در صورت بروز هرگونه اختلال، امکان قطع و وصل شدن برق وجود دارد که به نوبه خود روی مواد غذایی اثر میگذارد. البته سیستمهای هوشمند مدیریتی مجهز به سنسورهایی هستند که هشدار قطعی برق را به اطلاع مدیران رسانده و از بروز مشکلات متعدد در این زمینه جلوگیری میکنند.
مواد غذایی ترکیباتی هستند که بهصورت مستقیم با سلامت افراد جامعه ارتباط دارند؛ بنابراین در زمان حمل آنها باید بهداشت به شکل ویژهای رعایت شود. برای این منظور در مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی باید از ورود افراد متفرقه به قسمتهای گوناگون در زمان بارگیری، حمل و تخلیه جلوگیری کرد؛ چرا که باکتریها میتوانند روند فساد این ترکیبات و شیوع بیماریهای گوناگون را سرعت ببخشند.
از دیگر نکات مهم مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی میتوان به تنظیم دما پیش از بارگیری اشاره کرد. فرآیندهای مختلفی برای این منظور وجود دارند که از جمله آنها میتوان به پیش سرد و پیش گرم کردن اشاره کرد.
جالب است بدانید که بیتوجهی به همین نکته به ظاهر ساده میتواند اثر منفی روی کیفیت مواد غذایی حمل شده داشته باشد.
عدم تماس مستقیم ترکیبات غذایی با کف کامیون از دیگر نکات بهداشتی الزامی در این زمینه هستند. از آنجایی که مواد غذایی در زمان بارگیری در کف کامیون چیده میشوند در معرض آلودگی با باکتریهای گوناگون قرار دارند؛ بنابراین باید نهایت دقت را در بستهبندی آنها به کار برد تا این ترکیبات هیچ تماسی با کف نداشته باشند.
بهمنظور حفظ کیفیت و ممانعت از فساد تعدادی از ترکیبات غذایی باید آنها را به شکل منجمد حمل کرد. البته شرایط انجماد ترکیبات گوناگون با یکدیگر متفاوت بوده و انجماد ناگهانی میتواند کیفیت آنها را تحت تأثیر قرار دهد.
در چنین شرایطی مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی باید نوع ترکیبات را به دقت بررسی کرده و شرایط انجماد هریک از آنها را بهصورت جداگانه فراهم کند.
در این مطلب به بررسی نکات مهم مدیریت ناوگان خودروهای حمل مواد غذایی و مزایای استفاده از سامانه هوشمند سازی خودرو پرداختیم. همانطور که میدانید در شرایط امروز تمامی کسبوکارها باید خود را با تکنولوژیهای روز مطابقت دهند تا بتوانند همچنان در بازار باقی مانده و از سایر رقبا هم پیشی بگیرند. اگر شما هم قصد هوشمند سازی ناوگان حمل و نقل خود را دارید، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید از طریق شماره تلفن ۸۶۰۴۵۸۶۱-۰۲۱ با مشاوران کاوشکام آسیا تماس بگیرید.
نظرات یا پیشنهادهای خود را در این قسمت به اشتراک بگذارید